Plačilni pogoji

Za vas smo pripravili več različnih plačilnih pogojev. Med njimi boste zagotovo lahko izbrali tistega, ki vam najboj ustreza:

PLAČILO Z GOTOVINO

Vse cene, objavljene v našem pohištvenem salonu in na spletni strani veljajo za gotovinsko plačilo – že vključujejo gotovinski popust in DDV.

Ta GOTOVINSKI POPUST upoštevamo ob plačilu z:
– gotovino na blagajni
– nakazilom na TRR
– debetno Maestro karico
– debetno Visa kartico
(gotovinskega popusta ne priznamo ob plačilu z ostalimi karticami (MasterCard, ostale Visa kartice, Diners, American Expres…).  


OBROČNO in NEGOTOVINSKO PLAČILO

​​V primeru obročnega plačila​, plačila s kreditno kartico ali ostalih oblik negotovinskih plačil vam priznamo 5% manj popusta od objavljenega. ​


Trajnik do 12 MESECEV – BREZ OBRESTI!

– komitenti SKB BANKE: trajnik do 12 obrokov vam otvorimo v našem salonu, brez predhodnega obiska banke (potrebni dokumenti: osebna izkaznica, davčna številka, bančna kartica, na katero bo vezana otvoritev trajnega naloga)
– komitenti GB (Gorenjska banka);  trajnik do 12 obrokov vam otvorimo v našem salonu, brez predhodnega obiska banke (potrebni dokumenti: osebna izkaznica, davčna številka, bančna kartica, na katero je vezana otvoritev trajnega naloga)
– komitenti OSTALIH BANK: trajnik do 12 obrokov vam v sodelovanju s Sberbank d.d. otvorimo v našem salonu, brez predhodnega obiska banke (potrebni dokumenti: osebna izkaznica, davčna številka, bančna kartica, na katero je vezana otvoritev trajnega naloga, 12 plačilnih list (1 pokojninski odrezek) in 3 obvestila banke o prometu na kreditojemalčevem TRR, ki ga prejmete od banke po pošti na dom ali izpisek prometa na TRR iz e-  bančništva ali kateri drugi dokument, ki ga izda in potrdi matična banka, ALI
12 bančnih izpiskov in 1 plačilna lista (1 pokojninski odrezek),  ALI  potrdilo delodajalca (obrazec dobite v salonu) in 3 bančne izpiske.

DINERS KARTICA do 36 MESECEV!

Vsem imetnikom Diners kartice nudimo možnost obročnega plačila do 36 mesecev.
– Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in trgovcu poveste, da želite opraviti obročno transakcijo.
– Trgovec v POS terminal vnese število obrokov in počaka na odobritev transakcije.
– Postopek obročnega nakupa je končan, ko POS – terminal natisne slip.


POTROŠNIŠKI KREDIT do 48 MESECEV!

V sodelovanju z Sberbank d.d. vam nudimo možnost hitrega kredita do 48 mesecev. Storitev velja za komitente vseh bank, medtem ko celoten postopek odobritve opravimo na našem prodajnem mestu, brez predhodnega obiska banke. V tem primeru vam nudimo gotovinski popust, stroški odobritve in EOM pa se obračunajo glede na vrednost in ročnost kredita.

Kredit lahko sklene vsaka oseba, ki izpolnjuje sledeče pogoje:
– starost od 18 do 75 let (ob izteku kredita)
– državljan RS s stalnim prebivališčem v Sloveniji,
– zaposlen, upokojen ali prejemnik rente v RS
– z odprtim osebnim računom pri katerikoli banki ali hranilnici na ozemlju Republike Slovenije in veljavno bančno kartico,
– oseba mora biti kreditno sposobna (izračun kreditne sposobnosti opravimo na našem prodajnem mestu).

Predložiti je potrebno:
– veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list),
– davčno številko,
– bančna kartica,
– 12 plačilnih list (1 pokojninski odrezek) in 3 obvestila banke o prometu na kreditojemalčevem TRR, ki ga prejmete od banke po pošti na dom ali izpisek prometa na TRR iz e-  bančništva ali kateri drugi dokument, ki ga izda in potrdi matična banka ALI
– 12 bančnih izpiskov in 1 plačilna lista (1 pokojninski odrezek) ALI
– potrdilo delodajalca (obrazec dobite v salonu) in 3 bančne izpiske.

Vsa dodatna pojasnila vam posredujemo na naših prodajnih mestih.

Pogoji poslovanja

Ta spletna stran se uporablja pod pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju:

Uporabniki te spletne strani so seznanjeni s pogoji uporabe in se strinjajo, da SINT-sodobni interieri d.o.o. (v nadaljevanju SINT)  v nobenem primeru ne more prevzeti odgovornosti za uporabo te spletne strani.

Vse slikovne, besedilne in zvočne datoteke, animacije, video posnetki (tudi zgolj v izvlečkih) in vsi drugi sestavni deli spletne strani so avtorsko zaščiteni. Odseki se lahko kopirajo, shranjujejo in nadalje obdelujejo izključno za osebni namen. Za uporabo v komercialni namen je potrebna izrecna pisna odobritev. Morebitni stroški pošiljanja ali prevoza niso vključeni, razen če ni bilo drugače navedeno.

SINT ne prevzema nobene vrste odgovornosti za napačne vsebine ali napake pri prenosih. Zagotavljamo pa vam naše prizadevanje, da bi bilo takšnih napak čim manj.

Če imate dodatna vprašanja o pogojih poslovanja, ki niso razvidna iz splošnih pogojev poslovanja, potem nam pišite na info@sint-si.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Naročanje na svetovanje in projektiranje kuhinj

Za svetovanje in projektiranje kuhinj vam priporočamo, da se predhodno najavite in si rezervirate termin. V primeru predhodne najave vam dodelimo svetovalca, ki vas na dogovorjeni termin in uro sprejme in posveti čas vašemu projektu. Priporočamo vam, da na termin prinesete tlorisne mere prostora in morebitne ostale ključne podatke prostora, na podlagi katerih lahko izdelamo izris. Na ta način lahko zagotavljamo kakovostno storitev.

V primeru, da želenega termina predhodno ne najavite in so v času vašega nenapovedanega obiska vsi svetovalci že zasedeni, si pridržujemo pravico, da vam dodelimo drug termin.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Vsa elektronska sporočila, ki potekajo med e-poštnimi naslovi z domeno “…@sint-si.si” in ostalimi poštnimi naslovi ter vse morebitne priloge so poslovna skrivnost in namenjene izključno naslovniku. Če ste sporočilo prejeli pomotoma, Vas prosimo, da obvestite pošiljatelja, sporočilo pa takoj uničite. Kakršno koli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine sporočila je izrecno prepovedano.

Veljavnost ponudbe

Cene in popusti, navedeni na spletni strani veljajo do 30. septembra 2020 (v kolikor ni navedeno drugače pri posameznem artiklu).

*Pridržujemo si pravico do spremembe plačilnih pogojev tudi pred obnovo teh strani.

NASLOV:

SINT – sodobni interieri d.o.o.
Kidričeva 16a
4220 Škofja Loka

KONTAKT:

Email: info@sint-si.si
Fax: 04/51-21-917
Telefon: 04/51-34-606 ali 04/51-34-607

DELOVNI ČAS:

ponedeljek-petek: 9.00-19.00
sobota: 9.00-13.00
nedelja in prazniki: zaprto