Pogoji poslovanja

Ta spletna stran se uporablja pod pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju:

Uporabniki te spletne strani so seznanjeni s pogoji uporabe in se strinjajo, da SINT-sodobni interieri d.o.o. (v nadaljevanju SINT)  v nobenem primeru ne more prevzeti odgovornosti za uporabo te spletne strani.

Vse slikovne, besedilne in zvočne datoteke, animacije, video posnetki (tudi zgolj v izvlečkih) in vsi drugi sestavni deli spletne strani so avtorsko zaščiteni. Odseki se lahko kopirajo, shranjujejo in nadalje obdelujejo izključno za osebni namen. Za uporabo v komercialni namen je potrebna izrecna pisna odobritev. Morebitni stroški pošiljanja ali prevoza niso vključeni, razen če ni bilo drugače navedeno.

SINT ne prevzema nobene vrste odgovornosti za napačne vsebine ali napake pri prenosih. Zagotavljamo pa vam naše prizadevanje, da bi bilo takšnih napak čim manj.

Če imate dodatna vprašanja o pogojih poslovanja, ki niso razvidna iz splošnih pogojev poslovanja, potem nam pišite na info@sint-si.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Plačilni pogoji

Za vas smo pripravili več različnih plačilnih pogojev. Med njimi boste zagotovo lahko izbrali tistega, ki vam najboj ustreza:

Plačilo z GOTOVINO:

cene z gotovinskimi popousti nudimo za plačilo v gotovini ali nakazila preko TRR. Za nekatere programe vam ta popust priznamo tudi na odlog plačila.
Vse cene, objavljene v našem pohištvenem salonu in na spletni strani veljajo za gotovinsko plačilo.
Obročno odplačevanje z BANČNIM TRAJNIKOM: obročno odplačevanje z bančnim trajnikom do 12 obrokov brez obresti. Bančni trajnik za nekatere banke vam otvorimo v našem salonu, brez predhodnega obiska banke. Ponujamo tudi možnost plačila s ČEKI.

PLAČILNE KARTICE:

Maestro, Visa, MasterCard, American Express, Diners (možnost plačila do 24 obrokov)

KREDIT do 60 mesecev:

KREDIT do 60 mesecev: v sodelovanju z Sberbank d.d. vam nudimo možnost hitrega kredita do 60 mesecev. Storitev velja za komitente vseh bank, medtem ko celoten postopek odobritve opravimo na našem prodajnem mestu, brez predhodnega obiska banke.

*V primeru plačila s kartico ali obročnega plačila gotovinskega popusta ne upoštevamo.
*Pridržujemo si pravico do spremembe plačilnih pogojev tudi pred obnovo teh strani.

NASLOV:

SINT – sodobni interieri d.o.o.
Kidričeva 16a
4220 Škofja Loka

KONTAKT:

Email: info@sint-si.si
Fax: 04/51-21-917
Telefon: 04/51-34-606 ali 04/51-34-607

DELOVNI ČAS:

ponedeljek-petek: 9.00-19.00
sobota:                    9.00-13.00
nedelja in prazniki: zaprto