Obvestilo

Cenjene stranke obveščamo, da je naš razstavni salon od 14.03.2020 do preklica PREVENTIVNO zaprt za obiskovalce.

Za ta ukrep smo se odločili zaradi varovanja zdravja naših zaposlenih in kupcev in s tem posledično prispevati k omejevanju širjenja virusa. Ukrepe bomo prilagajali glede na aktualne informacije in navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. V primeru dodatnih restrikcij s strani občin, vlade in NIJZ, bomo način poslovanja prilagodili uradnim navodilom.

KAKO DOSTOPAM DO INFORMACIJ IN PONUDBE?

Aktualno ponudbo pohištva si lahko ogledate na spletni strani pohistvosint.si.

Za dodatna vprašanja, informacije in naročila vam ekipa SINT ostaja na voljo preko  e-pošte info@pohistvosint.si ali preko obrazcev, ki se nahajajo pri vsakem artiklu. Naše osebje vam bo v omejenem obsegu na voljo od ponedeljka do petka med 09.00h in 15.30h. Za nujne primere imamo vzpostavljeno tudi telefonsko linijo 069 681 874, na katerega nas lahko kontaktirate v zgoraj omenjenem delovnem času.

ŽELIM NAROČITI ARTIKLE IZ VAŠE PONUDBE

Vsa naročila do nadaljnjega sprejemamo izključno preko e-pošte. Po prejemu vam pošljemo ponudbo z vsemi podrobnostmi in morebitnimi dodatnimi pojasnili na vaš e-poštni naslov. Naročilo artiklov iz ponudbe lahko nato potrdite z vplačilom dogovorjenega zneska na naš TRR in potrditvenim sporočilom na info@pohistvosint.si.

ČAKAM ŽE NAROČENO POHIŠTVO

Po informacijah, ki jih prejemamo s strani proizvajalcev in dobaviteljev, že prihaja do zamud v logistiki in proizvodnji naročenega pohištva. Naša komercialna služba redno spremlja informacije in ukrepe tako proizvajalcev, kot tudi splošnih ukrepov držav iz katerih prihaja naročeno pohištvo. Stanje v transportnem prometu, predvsem na mejnih prehodih, se spreminja iz ure v uro, naše osebje pa se bo potrudilo vse stranke pravočasno obveščati o spremembah in večjih zamudah. Za vse vplačane zneske pri naročilih kupcev, naše podjetje jamči izpolnitev celotne obveznosti. Za informacije o stanju dobave vašega naročenega pohištva nas kontaktirajte na info@pohistvosint.si.

OSEBNI PREVZEM BLAGA V ČASU KORONAVIRUSA

Skladno z navodili vlade, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Ministrstva za gospodarstvo, je od sobote, 21.03.2020, naše skladišče zaprto. Za nujne in izredne primere se posamezno lahko o prevzemu naročenega blaga dogovarjamo preko elektronske pošte info@pohistvosint.si ali telefona 069 681 874.

Situacijo pozorno spremljamo in temu bomo v bodoče prilagodili obratovanje skladišča.

PREVOZI DO KONČNIH KUPCEV V ČASU KORONAVIRUSA

Skladno z navodili vlade, Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Ministrstva za gospodarstvo, je od ponedeljka, 16.03.2020, do preklica ustavljena dobava naročenega blaga do končnih kupcev.

VNOS V STANOVANJE: do nadalnjega preklicujemo vse storitve vnosa v stanovanje kupcev s strani našega osebja. Kupcem, ki so vnos v stanovanje že plačali, bomo znesek povrnili v celoti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in ostanite zdravi.