Ponovno odprtje

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka med 09.00h in 17.00h. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je salon zaprt.

Skladno z navodili vlade in NIJZ je obisk salona med 09.00h in 10.30h namenjen osebam nad 65 leti starosti in ostalim rizičnim skupinam. Starejši od 65 let lahko nakup opravijo samo v tem času.

PREVENTIVNI VARNOSTNI UKREPI OB OBISKU SALONA

Zaradi zagotavljanja varnosti in zdravja zaposlenih in kupcev ter skladno z navodili vlade, je obisk salona dovoljen z naslednjimi varnostnimi ukrepi:

  • v salon lahko vstopajo izključno zdrave osebe, ki v zadnjih (7-14) dneh niso bile v kontaktu z osebo, ki je obolela za COVID-19 oziroma osebo z znaki COVID-19, ki je bila poslana v samoizolacijo.
  • vstop v salon je možen izključno z uporabo zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela.
  • pred vstopom v salon si je potrebno obvezno razkužiti roke. Razkužilo bo na voljo pri vhodu (v predprostoru).
  • Plačila na blagajni so možna, vendar se priporoča brezstični način plačevanja in plačevanje na daljavo (z nakazili na TRR). V kolikor te možnosti nimate, vas prosimo, da pri blagajni upoštevate minimalno razdaljo 2m
  • prosimo vas, da ves čas obiska salona ohranjate razdaljo 2 metrov in se izogibate nenujnim stikom z ljudmi in osebjem. Pri tem vas prosimo, da upoštevate tudi vsa ostala navodila in priporočila NIJZ.

OBRATOVANJE SKLADIŠČA in OSEBNI PREVZEM BLAGA

Delovni čas skladišča je od 09.00h do 15.00h. Kljub postopnemu sproščanju ukrepov, bo osebni prevzem blaga možen pod striktnimi pogoji, skladno z navodili in priporočili vlade ter NIJZ, ki zagotavlja izogibanje tesnim stikom med ljudmi.

Osebni prevzem je možen po predhodni najavi vsaj 1 dan (24h) pred načrtovanim prevzemom po telefonu 04/ 51 34 606 ali e-pošti info@pohistvosint.si. Pri osebnem prevzemu je potrebno striktno upoštevati navodila, ki bodo navedena na mestu prevzema. Več navodil boste prejeli pri našemu osebju.

PREVOZI DO KONČNIH KUPCEV

Razvoz naročenega in že prispelega blaga izvajamo skladno z navodili in priporočili vlade ter NIJZ, ki zagotavljajo izogibanje tesnim stikom med ljudmi. Natančnejše informacije boste prejeli s strani našega osebja.

VNOS V STANOVANJE: do nadalnjega preklicujemo vse storitve vnosa v stanovanje kupcev s strani našega osebja. Kupcem, ki so vnos v stanovanje že plačali, bomo znesek povrnili v celoti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

INFORMACIJE O DOBAVNIH ROKIH IN DOBAVAH ŽE NAROČENEGA BLAGA

Za informacije o stanju dobave vašega naročenega pohištva nas kontaktirajte na info@pohistvosint.si. Za vse vplačane zneske pri naročilih kupcev, naše podjetje jamči izpolnitev celotne obveznosti.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in ostanite zdravi.