ZAČASNO ZAPRTJE SALONA

Skladno z odlokom vlade RS je razstavni salon od četrtka, 24.12.2020, do preklica ponovno zaprt za obiskovalce.

Kljub temu vam bomo tudi v času zaprtja salona na voljo za vse informacije, ponudbe, izrise in nakupe na daljavo! Veseli bomo vašega zanimanja in kontakta ?

KAKO PRIDOBIM INFORMACIJE, PONUDBO ALI OPRAVIM NAKUP NA DALJAVO V ČASU ZAPRTJA?

Naša ponudba pohištva je predstavljena na naši spletni strani, kjer lahko pridobite informacije o artiklih.

Za dodatna vprašanja, izdelavo ponudbe ali izvedbo nakupa na daljavo, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca, ki je na voljo na strani posameznega artikla ali preko

Naše prodajno osebje vam bo na voljo tudi po telefonu 04/ 51 34 606, in sicer od ponedeljka do petka med 9.00h in 16.00h*. ali po e-pošti info@pohistvosint.si.

*v zadnjem tednu tega leta obratujemo po naslednjem urniku:

24.12.2020 ZAPRTO

28.12.-30.12.2020 od 9.00h do 16.00h

31.12.2020 ZAPRTO

ŽELIM IZRIS KUHINJE

Naši tehnični risarji vam bodo tudi v času zaprtja na voljo za izrise kuhinj. V tem primeru vas prosimo, da izpolnite obrazec https://www.pohistvosint.si/kontakt/#izris, kamor vpišete potrebne informacije za izvedbo izrisa ali nam pišite na info@pohistvosint.si.

OBRATOVANJE SKLADIŠČA IN OSEBNI PREVZEM BLAGA:

V času zaprtja bo skladišče delovalo, vendar pod izrednimi pogoji.

Delovni čas skladišča je od ponedeljka do petka med 09.00h in 15.30h. Osebni prevzem je možen pod striktnimi pogoji, skladno z navodili NIJZ in vlade RS, ki zagotavljajo izogibanje tesnim stikom med ljudmi.

Osebni prevzem je možen izključno po predhodni najavi vsaj 1 dan (24h) pred načrtovanim prevzemom. Najave za osebni prevzem sprejemamo po telefonu 04/ 51 34 606 (od ponedeljka do petka 9h-16.00h) ali e-pošti info@pohistvosint.si. Prosimo vas, da se pri prevzemu blaga držite navodil, ki bodo navedena na prevzemnem mestu.

PREVOZ DO KONČNIH KUPCEV

Prevoz blaga do končnih kupcev bomo izvajali skladno z navodili in priporočili NIJZ in vlade RS, ki zagotavljajo izogibanje tesnih stikov med ljudmi. Natančnejše informacije boste prejeli s strani našega osebja.  Za informacije o prevozih nas kontaktirajte po telefonu 04/ 51 34 606 (od ponedeljka do petka 9h-16.00h) ali e-pošti info@pohistvosint.si.

INFORMACIJE O DOBAVNIH ROKIH IN DOBAVAH ŽE NAROČENEGA BLAGA

Za informacije o stanju dobave vašega naročenega pohištva nas kontaktirajte na info@pohistvosint.si. V sporočilu pripišite št. dokumenta (predračuna) in naziv nosilca dokumenta.

Za vse vplačane zneske naročil kupcev, naše podjetje jamči izpolnitev celotne obveznosti.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in ostanite zdravi!